Desinfectiemachines / Stoomreinigers

Desinfectiemachines / Stoomreinigers

Oklima professionele mobiele desinfectiemachines met een hoge stoomopbrengst zijn geschikt voor desinfectie en het onschadelijk maken van bacteriën, het reinigen van machines, motoren, toiletunits, keukens, onkruidverwijdering en nog veel meer toepassingen zonder gebruik van schadelijke middelen en toch bacterie dodend.

Stoom is een enorm krachtige reinigingsmiddel waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van water. Conventioneel stoom is vochtig en bevat waterdeeltjes (meer dan 5% waterdeeltjes), ook wel natte stoom genoemd. Bij oververhitting van natte stoom verdampen de waterdeeltjes en ontstaat er droge stoom (minder dan 5% waterdeeltjes).

Het gebruik van de hoge temperaturen zorgt voor volledige eliminatie van virussen en bacteriën.
Sinds de Corona uitbraak in de wereld is hygiëne belangrijker dan ooit. Daarom is het gebruik van stoom de meest effectieve en minst schadelijke methode om ziektekiemen, bacteriën en virussen te doden. Stoom is natuurlijk, milieuvriendelijk en makkelijk te genereren met de desinfectiemachines van Oklima. Geen toevoeging van chemische reinigingsmiddelen en daardoor overal en op ieder moment toepasbaar, zonder afsluiten van ruimtes of het verplaatsen van producten of personen toch optimaal desinfecteren.

You've just added this product to the cart: