Geodesie

0
Jaar Ervaring

Reparatie

Alle merken

Geodesie

Al bijna 40 jaar is Toxopeus & Bouwers al de specialist in geodetische instrumenten, wij leveren, repareren, kalibreren, onderhouden en certificeren alle soorten en merken.

​Jaarlijkse controle van uw waterpasinstrument of bouwlaser en de daarbij behorende accessoires verzekerd u van een goed en correct werkend instrument, die voldoet aan de door de fabrikant afgegeven specificaties.
Wij beschikken over één van de best geoutilleerde geodetische werkplaatsen van Nederland. Hier repareren en kalibreren wij alle merken waterpasinstrumenten, theodolieten en aanverwante meetinstrumenten.

Dit geldt ook voor uw bouwlaser, kruislaser, total stations en alle andere laser verwante meetinstrumenten. Dit alles in een door het NMI (Nederlands Meetinstituut) gecertificeerde en goed uitgeruste werkplaats.

Verkoop

Door onze jarenlange ervaring, weten wij precies wat voor apparaat  er het beste past bij uw project. En wij leveren diverse merken direct vanaf de fabriek

Onderhoud

Bij goed onderhoud hoort ook een jaarlijkse controle / calibratie van uw apparatuur. U bent bij ons aan het juiste adres voor alle soorten en merken.

Reparatie

Ondanks de grootst mogelijke zorg waarmee apparaten worden geproduceerd kan het zijn dat er een storing optreed, in dat geval kunt u een beroep doen op onze eigen reparatieafdeling.