Service & Onderhoud

Service en Onderhoud

biemmedue-logo

Onderhoud

Goed onderhoud aan uw heteluchtkanon is van levensbelang o.a. een goede verbranding, werking van de fotocel vlambeveiliging.
Laat uw heteluchtkanon daarom regelmatig onderhouden door Toxopeus & Bouwers, dan bent u verzekerd van een goed werkende heteluchtverwarming.

Desgewenst kunnen wij u ook het gehele onderhoud van uw heteluchtkanonnen uit handen nemen. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van een optimale werking van uw heteluchtkanon.

ONDERHOUD

1 X PER JAAR

Reparatie

Ondanks de grootst mogelijke zorg waarmee apparaten worden geproduceerd kan het zijn dat er een storing optreed, in dat geval kunt u een beroep doen op onze eigen reparatieafdeling.

Door de jarenlange ervaring met heteluchtkanonnen en bouwdrogers beschikt Toxopeus & Bouwers over de kennis en ervaring om uw heteluchtkanonnen, bouwdrogers, ventilatoren van merken als Master, Oklima, Shizuoka Seiki, Thermobile en Sial te repareren.
Wij beschikken over een groot onderdelen magazijn om u tijdens reparaties snel van dienst te kunnen zijn.

REPARATIE

ALLE MERKEN

Onderdelen

Bent u zelf technisch goed onderlegd, dan leveren wij ook onderdelen voor Biemmedue, Oklima, Master en Shizuoka Seiki heteluchtkanonnen en bouwdrogers.

ONDERDELEN

OP VOORRAAD

Wij onderhoudenreparerenkeuren alle soorten en merken